שם: עמית בזילר
גיל: 29
מגורים: תל אביב
מקצוע: יוצר תוכן על אוכל בטיקטוק
איך התחלת לבשל?
"אני מבשל מגיל מאוד צעיר. זו אהבה לאוכל, הייתי עוזר להורים בארוחות שישי".
מתי היה הרגע שהבנת שאתה מבשל טעים?
"היו לי הרבה שנים של ניסוי ותהייה, וכשעברתי לגור לבד התחלתי לארח אנשים בבית, אז אנשים התחילו להביא לי תגובות מעולות על האוכל ולצלם את המנות שלי. זה נתן לי גושפנקה שאני מבשל טוב".
הדעה של מי מהשופטים הכי חשובה לך?
"רותי ברודו ואהרוני. רותי ברודו היא מסעדנית ואשת עסקים מהממת, אני מאוד מעריך את הדעה שלה. גם לגבי אהרוני שמדבר גם את המטבח האסייתי, מאתגר אותי שהוא יטעם את מה שאני מכין".
מה אנשים יופתעו לגלות עליך?
"שתחת המראה הקשוח והפוץ התל אביבי אני כולי חמאה חומה ורכה ששכחו מחוץ למקרר איזה שעה. אני מאוד רגיש ולוקח הכל ללב, אני אוהב אדם. בנוסף בת זוגי נופיה ידידיה, הייתה בגמר "הכוכב הבא".
איך זה להיות בצד השני אחרי שהופעת בתור: "בן הזוג של"?
"הזיה, כשהייתי איתה ב'כוכב הבא' חשבתי שבחיים לא אעשה דבר כזה. ראיתי מהצד את הלחץ המטורף של המשתתפים, התהפכה לי הבטן בשבילה. אבל פתאום כשאתה חווה את זה אתה נכנס לאיזה סוג של תהליך, אתה בולע את הגלולה. זה קשה, אינטנסיבי וכיף, זו חוויה שאני לא אחווה אף פעם".
איך אתה חושב שתתמודד עם ביקורת והלחץ של התחרות?
"לאורך השנים אני יותר לומד ומעריך לקבל ביקורת. הלחץ הוא לחץ, שמנתבים אותו להיות מכוון מטרה ונעול למה שאתה רוצה להשיג".
מה יגרום לקהל לעוף עליך?
"זו שאלה של מיליון טיקטוקרים ומשפיענים שואלים את עצמם. אי אפשר לדעת, יכול להיות שהוא לא יאהב אותי ויכול להיות שכן. אני מביא את עצמי ואם יאהבו אותי אז זכיתי".