שם: דנית סופר
גיל: בת 25
מהיכן בארץ: הרצליה
עיסוק: סטודנטית להנדסה, תעשייה וניהול
התקבלת ל-15 הגדולים, איך ההרגשה?
"מרגש ומפתיע מאוד".
ציפית שתגיעי לשלב הזה?
"בכלל לא. זה התחיל מבדיחה של 'יאללה נרשם ונראה מה יכול לקרות', לא ציפיתי שזה יגיע לזה".
למה לדעתך דווקא את הגעת לנבחרת מבין כל המתמודדים?
"בסופו של דבר אני אוהבת לבשל ויוצא לי גם טעים, אז כנראה בגלל זה".
איך הגעת לבשל?
"עד לפני שנתיים וחצי לא ידעתי להכין אורז ופתאום בקורונה נכנסתי למטבח. בהתחלה יצא על הפנים וזה נהיה תהליך מגניב שהתפתח למקומות ממש טובים".
מה זה בישול בשבילך?
"מבחינתי אני כבר מזוהה עם זה. אני אוהבת להיות במטבח ולהאכיל אנשים כל פעם שיש לי זמן פנוי. זה עושה לי טוב בלב וממלא אותי".
יש לך סגנון בישול שאת מתמחה בו?
"כעיקרון בבית מה שאני מכינה זה תבשילים, סירים ואוכל ביתי. אבל לאחרונה התחלתי להתעסק גם עם דגים נאים וכיוונים אחרים".
מה היה האתגר הכי גדול שלך כשהתחלת לבשל?
"תמיד פחדתי להכין פסטה מאפס. רק לפני שבועיים ניסיתי והצלחתי ויצא מעולה. זה היה נראה לי מסובך ופחדתי קצת להתעסק עם זה".
זוכרת את הרגע שהבנת שאת באמת מכינה אוכל טעים?
"זה התפתח לזה. מזמינים אנשים לארוחות וחגים ופתאום רואים את התגובות, או שאני מעלה לאינסטגרם ויש מלא תגובות".
יש לך משהו שאת לא אוכלת?
"ווסאבי. זה טראומה".
יש ביקורת מהאודישן שזכורה לך במיוחד?
"איך שאייל שני הגיב. הוא מאוד אהב אותה ואת הנראות שלה".
בתוכניות ריאליטי אחרות יותר קל לקהל לבחון את המתמודדים, בתוכנית בישול זה קצת יותר מסובך. מה יגרום לאנשים להתחבר אלייך?
"אין לי מושג, מה שרואים זה מה שיש. את בלחץ, בזמנים, אי אפשר לזייף את זה. מקווה שיתחברו אליי, למה שאני מכינה".