שם: נטלי מזרחי אמרל
מגורים: במקור מהודו, היום גרה בתל אביב
סטטוס: נשואה עם ילדים
מתי את זוכרת שהתחלת לבשל?
"בסגר הראשון של הקורונה. הייתי הרבה עם הילדים והייתי צריכה לבוא עם רעיונות חדשים לאוכל. היה לי קשה לעשות את מטלות הבית, להכין להם אוכל ולדאוג להם לתעסוקה. אז התחלתי לשתף את הילדים בהכנת האוכל, והכנו ביחד צ'פטי ומתכונים של אמא שלי. זה הוביל אותי לגלות המון טעמים חדשים.
מתי בעצם עברת לארץ?
"הגעתי עם בעלי והבנים לפני 3 וחצי שנים. הגענו בחג לבקר את המשפחה ונורא נהנינו מהזמן בארץ. בעלי נולד פה אבל עזב לאנגליה כשהיה בן חמש, אז הגענו לחגים והיה כיף. אז התחילה הקורונה ונתקענו פה לכמה חודשים, כשהודו פתחה את הגבול שלה, היא אפשרה רק להודים לחזור, אז בעלי לא יכל לבוא איתנו. החלטנו להישאר פה עוד כי זאת הייתה האפשרות היחידה שלנו להישאר ביחד, אז עזבנו הכל בהודו".
מתי הבנת שאת מבשלת טעים כל כך?
"בשנתיים האחרונות רמת הבישול שלי ממש השתפרה, לא חשבתי שזה יהיה ברמה של 'מאסטר שף'. זה ממש נחמד לגלות שאנשים נהנים מהאוכל שלי".
אז איך הגעת לאודישן?
"חברה שלי רשמה אותי. היא הגיעה בעצמה לאודישן ואמרה לי שאני חייבת להגיע, אז היא פשוט רשמה את הטלפון שלי".
איך הרגשת?
"מדהים. פגשתי את השופטים ובישלתי במטבח כזה גדול בפעם הראשונה. נורא אהבתי גם שאייל שני שאמר שהוא שונא קארי, אבל אהב את האוכל שלי. הייתי חסרת מילים, לא ציפיתי לזה בכלל".
יש משהו שהקהל בבית יופתע לגלות עלייך?
"אני בן אדם רגיל, אישה רנדומלית מהודו שגרה פה".
איך את חושבת שתתמודדי עם הלחץ של התחרות?
"אני מרגישה שאני צריכה לשנות גישה, כי הגעתי לכאן בשביל הכיף והתחרות, אבל פתאום נורא נלחצתי והרגשתי שזה פוגע לי בחדות. אני צריכה להשתחרר ולהנות כמו שתכננתי בהתחלה".