כנראה שגם הפפנאש עצמן, לא ידעו שבבת אחת הם יהפכו להיות הדבר הכי מבוקש בעולם המתכונים. ברגע שמתמודדת "מאסטר שף" פושה צ'רנוב, הגישה לשופטים את הסופגניות הזהובות עם השמנת והריבה החמצמצה, לא היה ברור עדיין כמה גדולה תהיה הסערה סביבן. אם להוסיף "חטא על פשע", העובדה שהן ללא גלוטן, הפכה אותן לאפילו יותר מבוקשות.
אז רק כדי לעשות לכם סדר, פפנאש הם מן סופגניות או לביבות גבינה שנפוצות מאוד במטבח הרומני. המתכון הקלאסי מכיל בדרך כלל גבינה רכה, קמח, ביצים וסוכר, ממנו מעצבים כדורים עם שקע, שמטוגנים בשמן עמוק.
נהוג מאוד להגיש אותן בדיוק כמו שעשתה פושה באודישן, לצד שמנת חמוצה וריבה ביתית כשהן חמות. על פי תגובות השופטים, ניתן להבין שמדובר באחד הקינוחים הטעימים והמנחמים ביותר, לכן לא פלא שבימים שמאז האודישן של פושה, מתכוני פפנאש רצים בכל מקום ברשת.
>>למתכון המפורסם של פושה לפפנאש ללא גלוטן