מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

לבשל בהייטק'ס: הצעת העבודה של מתמודד "מאסטר שף"

אמנם הוא הודח מהתחרות, אבל נדמה שבר לוי כבר מתחיל לתכנן את העתיד הקולינרי שלו בחוץ. התחנה הראשונה: ארוחת צהריים מפנקת לעובדי חברת מייקרוסופט שמבוססת על המנה שהכין במשימת הקורנפלקס. פייר? גורם לקנא

דסק קשת 12
mako
פורסם:
המטבח של בר לוי 5
צילום: עופר חן, קשת 12
הקישור הועתק

כשכל המדינה יושבת ומזילה ריר כבר שלושה חודשים על המנות שהם מכינים בטלוויזיה, זה היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שההצעות האמיתיות של מתמודדי "מאסטר שף" (רבע הגמר בשבת, אחרי החדשות, קשת 12) יתחילו להגיע. בר לוי, הצעיר מחברי הנבחרת שהודח בשלב מתקדם יחסים, קיבל ג'וב מגניב במיוחד: לבשל ארוחת צהריים לעובדי חברת מייקרוסופט.

המנה שבישל לוי במשימת הקורנפלקס בתחרות, כנראה ממש קרצה למישהו בחברה, כי הם החליטו להביא אותו במיוחד כדי להכין אותה לכל העובדים שלהם. למרות שלא מעט צופים בבית חלמו לטעום את המנות של המתמודדים, נראה שעובדי מייקרוסופט זכו לפני כולם.

הג'וב של לוי מצטרף לכמה מחבריו שכבר הספיקו לעשות פופ אפים, כמו למשל איתי דגן ונטלי מזרחי אמרל שפתחו ארוחה של ממש ביפו, או ליאור שנידמן שעשתה פופ אפ טוסטים מושחתים. נותר רק לחכות לאירועים נוספים של מתמודדי התוכנית ולקפוץ על ההזדמנות לטעום את האוכל שהם מכינים, אחרת איך נדע שזה באמת טעים?

בר לוי מבשל בהייטק
צילום: בר לוי, קשת 12
בר לוי מבשל בהייטק
צילום: בר לוי, פרטי
מצאתם טעות לשון?