מה קורה כשלוקחים כמה מהבשלנים הכי טובים כרגע על המסך ומפגישים ביניהם? מסתבר שרק דברים טובים (וטעימים). אם נדמה לכם שיש בעונה הנוכחית של "מאסטר שף" (פרק הדחה בשבת, אחרי החדשות, קשת 12) הרמוניה די מושלמת בין המתמודדים, קיבלנו לכך הוכחה רשמית, בדמות מפגש חברתי ספונטני שהם קבעו ביניהם – מחוץ למסך.
אמנם תוכנית הבישול היא תחרות לכל דבר ומרכיב הלחץ משפיע מאוד, אבל נראה שלמרות הכל בעונה הנוכחית הצליחו לצמוח חברויות קרובות במיוחד. חברי הנבחרת החליטו להיפגש באופן ספונטני ובישלו יחד ארוחה מפוארת כמו שרק הם יודעים ואנחנו קיבלנו תמונות וסרטונים שעושים חשק להצטרף.
אבישג פארי, אחת המתמודדות, מספרת על ההחלטה להיפגש: "קבענו ספונטנית כי נורא התגעגענו. ראיה נידבה את הבית המהמם שלה בפרדס חנה שנראה כמו יער של פיות. הכל היה בלי תכנון מראש, כל אחד הביא חומרי גלם שרצה. אני ומירי הבאנו נתחי בשר איכותיים מהקצב שלה, זיו הביא יינות משובחים מהמרתף יין שלו, נטלי דגים מהנמל ביפו, פושה מצרכים לפפנש המפורסם שלה ותותים מחקלאים בעוטף. בר הביא סירופיים טבעיים והכין קוקטיילים, אריה פינק בעוגיות המרוקאיות שלו וניסים כמובן הביא את הטאבון שלו ועשה קסמים".
פארי ממשיכה ומשתפת על ביצוע האירוע הספונטני: "חלק הגיעו בבוקר לעזור ויצא בסוף שהיינו שם עשר שעות. מה שהיה הכי יפה שם זה לראות את כולם עובדים במטבח. כל אחד מוכשר וגדול בתחומו ועדיין נותן מקום לשני, בשקט ובצניעות כולם עובדים יחד בהרמוניה. לקראת ערב, ראיה הכינה לנו קוקטיילים טרופיים וסנגריה עם פירות מהגינה שלה ואיתי הכין יין חם מתובל. אכלתי הכי טוב שאכלתי בחיי".