מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

עם החבר'ה מהגדוד: ניסים זלייט צפה באודישן שלו ל"מאסטר שף"

בשבת האחרונה הכרנו את ניסים זלייט והעוואמה שהכניס לחיינו. בזמן שהכיר לכולנו את המנה שנדבר עליה בשבוע הקרוב - הוא לא שכח את החברים מהמילואים, איתם משרת מאז 7 באוקטובר. בהקרנה חגיגית ומרגשת, הבשלן צפה בפרק יחד עם החבר'ה והמשפחה בצבא. וברור לכם שהייתה שם גם ארוחת שף צבאית מעשה ידיו

דסק קשת 12
mako
פורסם:
ניסים זלייט בהקרנת האודישן במילואים
צילום: באדיבות המצולם
הקישור הועתק

בשבת האחרונה, רגע לפני שניסים זלייט התחרה בשלב הראש בראש ב"מאסטר שף" (פרק חדש בשלישי, אחרי החדשות, ערוץ 12), הוא ציין כי "הולכת להיות פה תחרות קשה, מאתגרת, אני לא כל כך אוהב שמנצחים אותי". הצילומים נעשו לפני 7 באוקטובר, ומאז המילים שלו קיבלו משמעות אחרת לחלוטין כשהתגייס למילואים מיד עם פרוץ האירועים.

בשלב הראש בראש הבשלן הכין את מנת העוואמה, הומאז' לסופגניות שטעם בבית, והשופטים התמוגגו. "פשוט עונג עליון, לעצום את העיניים ולתת לכדור אחרי כדור להתנפץ ויוצא מזה צוף נהדר", החמיא אייל שני. ובחזרה להווה, זלייט לא צפה לבד ברגע המרגש, כשיחד איתו היו כל חברי גדוד המילואים איתם משרת מאז 7 באוקטובר. לצד ההקרנה, זלייט הכין ארוחת שפים צבאית, בפעם הראשונה עם חותמת (וסינר) של בשלן מדופלם משופטי "מאסטר שף".

כאמור, גם בהמשך ההקרנה היה מעולה וטעים במיוחד, כשבאודישן מרק הקובה העיראקית סגר את הסיפור והעניק לזלייט את הכרטיס לשלב הבא. "יש שם יופי לא נורמלי כמו בפיסול, הבצק דק ויש פה עבודה יפיפייה", חתם חיים כהן.

מצאתם טעות לשון?