שם: שובל קטוני
גיל: 30
מהיכן בארץ: תל אביב
תאריך לידה: 14.06.1992
מצב משפחתי: בזוגיות
מקצוע: מנהל פרויקטים
חשבון אינסטגרם: shoval_katony
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. אני מפיק ומתכנן ארט למסיבות.
2. בהכשרתי אני מהנדס תוכנה.
3. אני דיג'יי שמנגן בעיקר האוס ודיסקו – בכל דקה פנויה שיש לי אני אוסף מוזיקה.
4. אני מתאמן כל יום בחמש שנים האחרונות בעמידות ידיים.
5. אני אדם של אינסוף רוטינות ותהליכים – ככה שלכל פעולה יש את הסדר שלה.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
הייתי שמח לבשל ארוחה למעצב האופנה אלכסנדר מקווין ז"ל ולשמוע ממנו על תהליך היצירה שלו. בתור ילד העולמות שהוא יצר השאירו אותי מהומם ומילאו אותי בהשראה.
טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו:
הלימוד הכי טוב מגיע מניסוי וטעייה.
מה גרם לך להתחיל לבשל?
בעיקר סקרנות לעולם חדש.
מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
הכנת עוגיות מרוקאיות של מכונה עם אמא.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
בריוש שעבדתי עליו במהלך כל היום נהיה פחם אחרי שנשכח בתנור לחימום, 10 דקות לפני שהגיעו אורחים לארוחה.
מה המאכל שלא תסכים לטעום בחיים ולמה?
אני מוכן לנסות כל דבר.
מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
מלא פירות וירקות.
איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
סכין שף חד ואיכותי, מבאס אותי לראות אנשים חותכים עם סכינים כהות.
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
אייל שני שאמר שזה הביסק סרטנים הכי טעים שאכל בחייו, ואני בטוח שהוא אכל עשרות.
מהי מנת הדגל שלך?
בריוש ממולא בחריימה שרימפס.
מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
Meat fruit אצל הסטון בלומנטל, זה פטה כבד אלוהי שנראה חיצונית כמו פירות ומהווה הומאז' למנה מימי הביניים.
וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
אני מת על שידרוגים של אוכל תעשייתי כמו מאק אנד צ'יז מקופסא נודלס אינסטנס תאילנדי וכו'.