פגשנו את ג'יזל קצת אחרי הופעת הבכורה שלה במשימת הדחה: "זה מרגש לראות את עצמי על המסך", סיפרה ללוש ונפתחה לגבי התהליך שעברה בדרך: "במהלך המשימות הבנתי שיש לי יכולות שלא חשבתי שיש לי אותן. עשיתי דברים שלא חשבתי שאני אעשה בגילי, פתאום ככה לקום וללכת עם החבורה הנפלאה, לא הייתי יוצאת כל כך הרבה בעבר".
תיארת לעצמך שאי פעם תגיעי למאסטר שף?
"לא ממש לא, ברגע שהגעתי לאודישן היו שם כל כך הרבה אנשים, ראיתי מה הם מכינים וחשבתי בלב שלי שאני לא כל כך מיוחדת. לאט זה התגלגל ופתאום התקבלתי".
היום את כבר מבינה כמה את מיוחדת?
"אני מוקפת בכל כך הרבה אהבה עכשיו, אין יום שאני לא מתעוררת בבוקר להודעה מפרגנת מאנשים שאני לא מכירה בכלל".
סיפרת גם בתוכנית שאת בשלה לזוגיות, קיבלת הצעות מעניינות?
"עדיין לא, אני מאמינה שזה יבוא".
מאיזה שופט הכי חששת?
"מחיים כהן ומאייל שני, אבל אחרי שהכרתי אותם הבנתי שלא הייתה לי סיבה לחשוש, כולם מדהימים".
מה התגובה הכי מרגשת שקיבלת?
"מאייל שני - הוא אמר לי שהאוכל שלי משמח את הנפש שלו".
סיפרת שיש לך טריק לכרוב ממולא, איך הגעת אליו?
"אחרי כל כך הרבה ניסיונות להגיע לשלמות ולמצוא עלה, קניתי כרוב שטוח מרמת הגולן וניסיתי לחתוך למרובעים".
ומה המנה שהולכת לככב אצלך בחגים?
"שוק טלה מפורק ממולא בעלי גפן".
*הראיון התקיים במסגרת אירוע העשור של מאסטר שף באולם התצוגה של "בירמן דיזיין"