אתם יודעים באיזה חלק צריך להשתמש בדג? ומה זה אומר שחיים כהן מעיד שהתנועה של הדג באה מהבטן כמו בפילאטיס? הערב (ראשון, אחרי החדשות) ב"מאסטר שף" נקבל תשובה לשאלות האלה אבל רגע לפני ביררנו למה השף הבכיר מפצה לקוחות בארוחה שלמה אצלו במסעדה.
"אני עושה קבב דג" סיפר אלעד אלזרה במשימת השיפודים שהזניקה את נבחרת העשור לדרך. השופט הוותיק מיהר לברר האם המתמודד יודע מה הוא עושה "בקבב היחסים הם בין בשר לשומן נכון? איפה החלק הרך שלו ואיפה החלק השומני שלו, אתה יודע?". אז כן חיים, הוא יודע שהחלק הרך נמצא בשידרה של הדג כי שם יש לו פחות תנועה. וואלה, גם אנחנו השכלנו.
"התנועה באה מהבטן, זה כמו בפילאטיס. לכן הבשר מאוד רך באיזור השידרה", סיפר השף וגם הזהיר את אלזרה אחרי שסיפר שהוא מוסיף לשיפוד שלו גם זעפרן. "תזכור שהייתה לך בעיה באודישן עם זעפרן. אנחנו על שערה אחת של זעפרן במסעדה צריכים לפצות בארוחת שלמה אז תיזהר". נאחל לך בהצלחה כי אנחנו בעצמנו מתחילים לשקשק.