לכל אוהבים הפאייה הנה טיפ חשוב מאייל שני במיוחד בשבילכם: בשלו אותה בדיוק 22 דקות. למה? יש הסבר. דייזי קסטיליה עברה את שלב הטעימה העיוורת ב"מאסטר שף" והגיעה לאודישן מול השופטים כשהיא מגישה להם פאייה עם דג. אלא שאייל שני קצת נלחץ מזמן הבישול שלה אחרי שאמרה לו שבישלה את התבשיל במשך כמעט חצי שעה. אז למה הוא כל כך נלחץ? יש לנו תשובות.
"כמה דקות בישלת את זה?" שאל אותה שני ודייזי ענתה לו "כמעט חצי שעה". השופט הבכיר מיהר ליישר קו לגבי הפאייה: "הזמן הוא 22 דקות לבישול פאייה, זה הזמן הרשמי של ספרד". השף ישראל אהרוני שמתחביביו להתווכח עם שני מיהר לשאול "באיזה עמוד של ספר חוקי הפאייה זה כתוב?".
חברו לפאנל השופטים לא נשאר חייב ונימק את התשובה, "מאמא'לה זו הליכה משדה לשדה, אתה תעשה שיעורי בית על זה. הגרגר של האורז צריך להיות גומי, מבושל לגמרי, מאה אחוז מבושל, גומי בשלב שהוא לא נפתח. מהרגע שהוא נפתח הוא הופך להיות עמילני. פה נוצר לך האפקט הזה, האורז קצת נפתח ונוצרו מלא בקעים ומלא חללים ואין את האורז הזה ששוכב אחד על השני בתוך הריבה הזאת שנוצרה כתוצאה מתהליך של האידוי של הנוזל. אז זה מצד אחד הפך את זה קצת לעמילני, מצד שני זה טיפה הקל את זה.יותר קל לאכול את זה מאשר פאייה, היא מאוד מאוד מרוכזת". רשמנו לעצמנו, 22 דקות זוז.