עומר שיש הפתיע את השופטים פעמיים: בעדינות המופתית שבה הכין את הרביולי בקארי ירוק שהעניק לו את כרטיס הכניסה לאודישן, ובמנת השניצל וצ'יפס שהגיש להם במהלכו, אשר לבסוף זיכתה אותו בסינר "מאסטר שף" (הערב אחרי החדשות, קשת 12) הנכסף.

הבוקר (חמישי) המתמודד שעשה את הבלתי ייאמן, התארח באולפן של "פאולה וליאון" והכין להם אמפנדס עם טוויסט מפתיע. במהלך ההכנות, עומר שיתף בגילוי לב כי מאחורי המנה המדוברת עומד זיכרון מתוק. "אשתי ארגנטינאית וכל הסיפור הזה התחיל מהבית שלה. אני משחזר מתכון של אבא שלה ז"ל".

יש משהו במטבח שאפשר דרכו להחיות זיכרונות.
"זיכרונות, טעמים וריחות שהיו פעם. אנחנו עושים את הכל מחדש ומשאירים את הזיכרון קיים".

עומר שיש פותח את הלב (צילום: מתוך "פאולה וליאון",  קשת 12  )
"זה בער אצלי בפנים" | צילום: מתוך "פאולה וליאון", קשת 12

אתה לא המתמודד הקלאסי שמגיע עם אהבה למטבח, אתה הייטקיסט בכלל.
"לא גדלתי אצל אף אחד על השיש, אצלי בבית האוכל לא היה אישיו. זה כנראה בער אצלי בפנים ויצא החוצה עם השנים".

עד פרוץ מגפת הקורונה, עומר היה הייטקיסט מן המניין. אלא שאז המגפה פרצה וזעזעה את עולמו. "מצאתי את עצמי בבית אחרי עשר שנים בהייטק. גיליתי שהייתי כמה להיות בבית עם הילדים". במהלך התקופה הזו, נולד לעומר ובת זוגו ילד שלישי, והשניים ניסו להבין אם עליהם להביא מטפלת, או שהוא יהפוך להיות אבא במשרה מלאה. "זה חוסך את הכסף של המטפלת, ואני נהנה להיות שם. זה היה החלום שלי".