באודישנים של "מאסטר שף" (הערב, חמישי) נראה שישראל אהרוני פשוט יודע הכל. הוא מפרק כל מנה לסך כל חלקיה, הוא יודע בדיוק מאיפה מגיע כל מרכיב ואפילו קולע לא פעם לבן אדם שעומד להופיע רגע לפני האודישן. עוד רגע כבר נגיע לשלב הנבחרת אבל לפני זה היינו חיביים לקבל מהשף הבכיר עשרה מתכונים של פעם בעשור לכבוד, ניחשתם נכון, עונת העשור.
פסטה בולונז
פסטה תמיד באה בטוב ויש לא מעט מתכונים נהדרים אפשר להכין, אבל יש לנו תחושה שהמתכון הבא הולך להפתיע אתכם בענק: הגרסה הזו לרוטב הבולונז היא קלילה ופשוטה.
עוף בדבש בסיר אחד
העיקרון הוא פשוט, מכניסים את כל מוצרי המנה לסיר, מערבבים ומעבירים לתנור או לכיריים, וכעבור שעה קלה, המנה מוכנה והיא כוללת בה את כל מה שמנת אוכל טובה צריכה. שף ישראל אהרוני במתכון לעוף בתנור עם לפת, בצל סגול, אורגנו, תמרינדי ודבש בקלי קלות.
פיתה בוכרית עם תבשיל בקר וייטנאמי
עם כמה שהמראה של אהרוני מתעתע, המתכונים הבוכרים שלו כובשים אותנו בכל פעם מחדש. ואם זה כולל בצק שמונח מעליו תבשיל בכלל קנינו.
מתכון: פיתה בוכרית עם תבשיל וייטנאמי
חזה עוף במחבת עם שמן זית, לימון, חרדל ודבש
אהרוני יצר מתכון שהוא לכאורה פשוט, אבל הכי טעים ושימושי: חזה עוף, גרידת לימון ובצל ירוק, תיבול של דבש וחרדל - ויש לכם מעדן.
מתכון: חזה עוף במחבת עם שמן זית, לימור, חרדל ודבש
שניצלונים משודרגים
בניגוד לשניצל רגיל, את רצועות חזה העוף הפעם לא ציפינו בביצה אלא במעין בלילת נאגטס, ואחריה פירורי הלחם המסורתיים. התוצאה? שניצלים שמנמנים יותר, פריכים יותר, עסיסיים יותר ואלוהים, כמה טעימים.
חצילים מאודים
אחד המתכונים הכי קלאסים של אהרוני - חצילים ברוטב אסייתי של סויה, שום, צ'ילי ועוד. תענוג שאתם הולכים להתמכר אליו שיש בו רק כפית שמן אחת.
טארט תפוחים
תפוחי עץ אפויים ומקורמלים, בצק עלים דק ופריך ועל כל זה גלידת וניל. מה צריך יותר? ישראל אהרוני קיבל תפוחים הופך אותם לטארט תפוחים דק בחמאת קרמל, שגם אתם יכולים להכין.
פרנץ' טוסט
כשמכינים פרנץ' טוסט כמו שצריך (מה זה כמו שצריך? תכף) מקבלים לא רק את הארוחה הכי כיפית בעולם, אלא מנה שנשארת טעימה גם כשהיא מתקררת, ואפילו ביום למחרת. מה הסיכוי שבאמת יישאר משהו? זאת כבר שאלה אחרת. קבלו את הפרנץ' טוסט של אהרוני לבוקר של הנאה בלי לדפוק חשבון.
אושפלאו
לא אמרנו אהרוני בלי בוכרה ולא אמרנו בוכרה בלי אהרוני. האושפלאו האולטימטיבי של מלך האושפלאו הישראלי עשיר באורז, עוף, בשר כבש וגזר, יש בו גרגירי כמון וראשי שום, יש לו את כל הנשמה שצריכה להיות באושפלאו, ועוד.
קציצות אורז דביק
בגדול סוד הסטיקי רייס של אהרוני הוא אורז דביק ייעודי, שמושרה זמן רב במים ואחר כך מאודה עד לריכוך. את האורז המוכן מקצצים לקציצות, ופשוט מטגנים בשמן. אל דאגה, הקציצות מוגשות עם אחלה אחלה רוטב, שגם המתכון שלו בפנים.