אוכל
אוכל
דסק קשת 12
04.07.22

אוכלים עם העיניים

אחרי המנות המהממות של שרה ל"מאסטר שף", קבלו עוד כמה צילחותים יפים - לראותם בלבד

צילום: אסף אמברם, mako אוכל
קובה סלק
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

קובה סלק של סבתא דייזי: הכל תלוי ביד שמגלגלת את הקובה, תבלינים לפי העין - ואיזו עין. אסתטית, מדויקת וטעימה ברמות.

אבטיח בולגרית בטוויסט
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

אבטיח סנדוויץ': כשאוכלים אבטיח ובולגרית ביחד, היחס הוא 2:1 לטובת האבטיח, כלומר על כל ביס בולגרית לוקחים שניים של אבטיח. בכריך הבא האבטיח מחליף את הלחם ושומר על יחס הטעמים, ופתאום מנת נשנושים יכולה להפוך למנה ראשונה שמגישים בארוחת ערב לחברים.

אבטיח בולגרית בטוויסט
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

קובייה בולגרית: ואם כבר באבטיח עסקינן - עכשיו כבר עלינו לרמת הקושי הגבוהה ביותר שצמד האבטיח-בולגרית יכול להגיע אליה: בניית קובייה הונגרית. זאת מנה שמכינים כשרוצים לעשות רושם ממש רציני. צריך רק זוג ידיים שיודעות לחתוך מדויק. 

פאי נקטרינות עם קרם אגוזים
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

פאי נקטרינות עם קרם אגוזים: קל מאוד לקנות אותנו - תנו לנו בצק פריך, קרם עשיר ומעל פרוסות דקיקות של משהו (במקרה הזה נקטרינה), אנחנו שלכם. ואם זה כל כך יפה - אז בכלל.

טורט תותים וקצפת כשר לפסח
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

טורט תותים וקצפת ללא קמח: לא רק שהעוגה הזאת פשוטה להכנה, טעימה ויפה, היא אפילו מתאימה לצליאקים במשך כל השנה. אפשר להשתולל ולמלא את הטורט במה שבא לכם.

קינוח מעוצב יוני וגל
צילום: רועי ברקוביץ, mako אוכל

קינוח מעוצב בצלחת של יוני וגל: סיפור מהמם שמתחיל בעוגיות שוקולד ונגמר בכיפת קרמל. ומה באמצע? הקצפה, קיפול, קרם וניל ועוד הפתעות.

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן