הקבוצה השנייה של נבחרת "מאסטר שף" תוזנק הערב (רביעי, אחרי החדשות בקשת 12) למשימה ראשונה - משימת הטאבון. לכבוד האתגר, אייל שני החליט להכין לכל מי שנמצא באולפן פיצה. לטובת העניין הוא היה חייב לחשוף את הסוד שלו שמגיע מהנאפוליטנים לפיצה מושלמת וחבל שלא ידענו את זה קודם.
"אני עושה משהו שלא יאומן", סיפר שני. "אין דבר שמבטא טאבון יותר מפיצה. אני צריך לתת לכל ה'בועיות' לעלות. תכף המתמודדים יתמודדו עם משימת הטאבון. הנאפוליטנים אומרים שאסור לפיצה להיות יותר מ-75 שניות בתוך הטאבון. אם זה לא 75 שניות זה ב'סגנון' פיצה".
השף הבכיר לא עצר שם וחשף עוד טיפ שווה במיוחד לפיצה מושלמת - "חס וחלילה להזיז את הפיצה בזמן שהיא בטאבון, כולה בהתהוות". עם כאלה עצות שוות, אנחנו כבר דואגים לטאבון אצלנו בחצר. בינתיים אולי ניתן איזו קפיצה לנאפולי? נפתח לנו החשק לבצק.