לקהילה האתיופית יש הרבה מאכלים ומשקאות שמתאפיינים בנינוחות עזים, בססגוניות ובתבלינים מיוחדים והרבה מהמנות נחשבות למאוד בריאות. אחרי שצפינו באודישן המוצלח של מסטוול מוגס ל"מאסטר שף" (הערב, ראשון, האודישנים ממשיכים) החלטנו שאנחנו חייבים להכין ארוחת אתיופית מסורתית. הנה 5 מתכונים שיעזרו לנו להפתיע.
-
לחמניות דאבו
לחמניות דאבו מהמטבח האתיופי שאוכלים עם גבינה מיוחדת וחריף בצד. חובה לנסות. -
ארוחת בוקר אתיופית
פנקייק פיטה - פירפיר, ביצה מקושקשת - אנקולאל, תפוחי אדמה שרופים - דינצ' טיבאס וסלט בורגול - קינצ'ה. בשתי מילים: בוקר אתיופי. -
עוגיות מלוחות
מתחשק לכם משהו קריספי ועדין ליד הקפה? הכירו את ה- KUREBA, עוגיות חמאה עדינות מתובלות בהל בחצי שעה עבודה. -
טורו-ווט, פירפיר ואינג'רה
מנה מסורתית של עוף עם תבלינים, מקושטת בביצה קשה. -
לחם בשר
רותי ברודו אמרה שלחם הבשר הזה הוא מנת הלחם הכי טובה שטעמה עד כה בעונת העשור של מאסטר שף.