1. שווארמה פרגיות

    מנה ביתית ונהדרת בחמש דקות עבודה. לא תאמינו כמה זה טעים כשמכינים את זה לבד.
    שווארמה פרגיות (צילום: דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן)
    שווארמה פרגיות | צילום: דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן
  2. חומוס ביתי קליל

    כן, אנחנו יודעים. חומוס מכינים לבד. אפילו החומוס הקנוי שלנו כבר מתנשא עלינו מהמדף במקרר ומחליף מתכונים עם סלט הכרוב. אז לכולכם נגיד היום: יאללה יאללה, גם לנו יש מתכון אש לחומוס פגז עם רוטב לימון מושלם.

    חומוס ביתי (צילום: shutterstock Kabachki.photo)
    צילום: shutterstock Kabachki.photo
  3. פלאפל עדשים

    אנחנו יודעים, פלאפל הוא מסוג המאכלים שלא צריך לשנות, ובכל זאת – אחרי שתטעמו את פלאפל העדשים הנהדר הזה, אתם בטוח תסלחו לנו שהשארנו הפעם את גרגירי החומוס במזווה. טוויסט מעולה, בריא וטעים לפיתה שלכם.

    פלאפל עדשים עם מנגולד ואגוזי מלך (צילום: ענבל כבירי, mako אוכל)
    פלאפל עדשים עם מנגולד ואגוזי מלך | צילום: ענבל כבירי, mako אוכל
  4. שווארמה דג

    מי אמר ששווארמה אוכלים רק בפיתה ומכינים רק מבשר? שווארמה דג היא לא רק טעימה בטירוף, גם הרבה יותר קל להכין אותה בבית, ולהגיש על טורטיה קריספית במיוחד.
    שווארמה דניס (צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת)
    צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת
  5. פלאפל עם המון עשבים

    תערובת הפלאפל במתכון הזה היא תערובת עדינה יחסית; אין בה קמח, ומה שמחזיק אותה הוא החלבון שבחומוס.
    פלאפל סטריט פוד (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
    פלאפל סטריט פוד | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
  6. פלאפל אפוי

    הוא קריספי מבחוץ, נימוח בפנים וטעים בכל מצב. במקום להתמודד עם הצרבות שמתלוות לכל כדורי הפלאפל המטוגנים, למה שלא תכינו פלאפל אפוי אצלכם בבית? תועפות של טחינה מעל ואתם על הגל.

    פלאפל אפוי (צילום:  Paul_Brighton, ShutterStock)
    פלאפל אפוי | צילום: Paul_Brighton, ShutterStock
  7. השווארמה של הקוסם

    כשאריק רוזנטל, הקוסם, מדמיין מדורת שבט מודרנית, הוא רואה אנשים מתכנסים סביב שיפוד ארוך, שעליו נתחי בשר נעים בסיבוב מהפנט. אנחנו זורמים איתו על הדימוי, כל עוד הוא נותן לנו מתכון לשווארמה המופלאה שלו.

    שווארמה הקוסם (צילום: באדיבות הקוסם)
    שווארמה הקוסם | צילום: באדיבות הקוסם
  8. שווארמה פרגיות בבצל ותבלינים

    יש לכם חבילה של פרגיות במקפיא, ואתם תוהים מה תהיה הדרך הטובה ביותר לנצל אותה? זאת התשובה: שווארמה שמתחילה בתנור ומסיימת במחבת, טעימה ברמות שאין דברים כאלה.

    המתכון הכי טוב שלי: שווארמה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
    המתכון הכי טוב שלי: שווארמה | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
  9. פלאפל ביתי

    אביב משה מכין ביחד עם משפחת שדה את הפלאפל האגדי של המשפחה שלהם, ואנחנו מקבלים את המתכון.
    פלאפל ביתי (צילום: צילום מסך, סיפורים מהמטבח)
    פלאפל ביתי | צילום: צילום מסך, סיפורים מהמטבח
  10. שווארמה בקר ביתית

    כבר שנים שאנחנו מחפשים את הדרך המושלמת להכין שווארמה בבית, בלי מתקן מיוחד, ונראה שהפעם יש לנו את זה: עז תלם דאג לנו למתכון עם בקר ישראלי טרי ואיכותי, תבלינים מדויקים וקריספיות מנצחת. אז אתם על הפיתות?

    שווארמה בקר ביתית (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
    שווארמה בקר ביתית | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל