מור בג'ה יצאה מהאודישן ב"מאסטר שף" (הערב, חמישי, האודישנים ממשיכים) עם חיוך ענק וסינר. השופטים הבכירים מאוד התלהבו מהמנות שהכינה אבל אנחנו נשארנו עם שאלה - מה זה בכלל עוגת פולנטה? מיכל אנסקי ניסתה קצת להסביר: "להכין עוגת פולנטה זה באמת לאהוב את איטליה, אלה עוגות שמוגשות על החלון גם בקונדיטוריות כאלה מוזרות עם עוגיות שעשו אותן לדעתי דאשתקד". גם רותי ברודו התייחסה לזה: "אני חושבת שהעוגה הייתה יכולה להיות עם טיפה יותר מתיקות אבל זה נורא איטלקי. יש איזה משהו באיטלקים, בקינוחים שלהם, תמיד נורא ביזארים". אז כדי לפתור את התעלומה אספנו 3 מתכונים מנצחים שנוכל להכין את הקינוח האיטלקי בעצמנו ולהבין לבד מה אנחנו חושבים עליו.
עוגת פולנטה ולימון
היינו מפזרים על העוגה הזאת קצת רוזמרין לפני ההגשה אבל יכול להיות שאנחנו קצת פחדנים, בינתיים נסתפק בסירופ שעליה ובקצפת העדינה שלצידה. כך או כך, או זה פשוט יוצא טעים.
עוגת פולנטה שקדים עם מרנג ריבת פטל
היא גבוהה, היא חתיכית, היא חגיגית, היא מיוחדת, היא טעימה טעימה טעימה והיא פרווה. האם מדובר בעוגה המושלמת למי שאוהב עוגות פולנטה? מצב רציני שכן.
עוגת פולנטה, לימון ושקדים ללא גלוטן
העוגה הזאת, עם הריח הלימוני המשגע והמרקם הכיפי והעסיסי, הזכירה לנו כמה כיף וקל לעבוד עם קמח תירס. מה נשאר? להכין כוס קפה ולהרים רגל על רגל.