בסוף השבוע נחגוג את ט"ו באב - חג של פרחים, שוקולדים ובעיקר הרבה אהבה ואוכל. לא יכלנו להתאפק וביקשנו מרותי ברודו, ישראל אהרוני, מיכל אנסקי, חיים כהן ואייל שני - AKA שופטי "מאסטר שף" (הערב, רביעי, פרק אודישנים אחרון) לבשל לנו ארוחה רומנטית שתזכה אותנו בפרס בני הזוג הטובים ביותר. לא לדאוג, כל המתכונים בפנים. יאללה תפתחו איזה בקבוק יין ותתחילו לבשל.
רותי ברודו - מרק בצל צרפתי
נתחיל במנת פתיחה חגיגית ורומנטית מבית היוצר של קבוצת R2M בניצוחה של המאסטרית שהצטרפה אלינו בעונת העשור. אין מושלם יותר ממרק הבצל הצרפתי של מסעדת הבראסרי המיתולוגית.
אייל שני - פוקצ'ה
ואי אפשר מרק בצל בלי לחם ביתי משגע, שמפונק בשמן זית ומלח גס איך שהוא יוצא מהתנור. אם אתם שואלים אותנו, זה אולי גם מה שמופיע מתחת לערך של "אייל שני" במילון. קצת שמן ומלח גס, מי צריך יותר מזה.
חיים כהן - פסטה ברוטב עגבניות
מה יותר רומנטי מפסטה? בעונה השנייה של "MKR המטבח המנצח", חיים כהן החליט להפתיע את שותפתו לשיפוט רותי ברודו, שאחר כך גם הפכה לשותפתו ב"מאסטר שף", במנה שהיא לכאורה פשוטה, אבל הכי טעימה שאפשר: פסטה ברוטב עגבניות. אם רותי אהבה, מי אנחנו שנגיד לא?
מיכל אנסקי - עוגת בננות ושוקולד
אי אפשר לדבר על אהבה בלי לדבר על שוקולד, והרבה ממנו. עוגת הבננה של מיכל אנסקי, היא לחה ונהדרת מבפנים, ופירורי הקראמבל שמעליה מתפצפצים בפה כמו עוגיות חמאה.
ישראל אהרוני - סופלה שוקולד
לא חשבתם ששופטי "מאסטר שף" ייתנו לנו לסיים ארוחה רומנטית בלי סופלה שוקולד קלאסי נכון? מדובר בקינוח שוקולדי מושלם של ישראל אהרוני ואנחנו כבר רצים לחמם את התנור.
שיהיה לכולנו ט"ו באב שמח, מלא באהבה ונתראה עם נבחרת עונת העשור של "מאסטר שף".