מאז שזכתה בעונה התשיעית של "מאסטר שף", איתיאלה היאט עברה רכבית הרים לטענתה. הבוקר היא התארחה אצל ניב רסקין וסיפרה מה דעתה על עונת העשור (פרק חדש הערב, שלישי בקשת 12) ואיפה היא נמצאת היום בקריירה הקולינרית מאז הזכייה.
איך עברה עלייך השנה?
"וואו, היה מסע. רכבת הרים. עיקר העשייה שלי בעצם סביב הפוד-טראק שלי במושב. אני פותחת אותו בכל יום שישי בבוקר. בעיקר מגישים בו מאפים, מתוקים, אוכל של קיץ. אני עושה פופ-אפים, ייעוצים קולינריים, הכל סביב אוכל". סיפרה זוכת העונה שעברה.
אז איפה הרכבת הרים?
איתיאלה: "זאת עבודה קשה, זה תחום מאוד קשה ואתה כל הזמן צריך לחדש. זה תהליך כי אני לא באמת מגיעה מהתחום. אבל היום אני חיה בדיוק את מה שאני רוצה לעשות".
איזו מנה היית בוחרת מהאודישנים שמשודרים בימים אלה?
"את האמת שהפיתה המלאה בתבשיל ששני הכינה ישר התחשק לי לאכול, ובפרק האחרון היה את כיומרס שעושה אוכל איראני, אני מתה על האוכל הזה והם משתמשים במלא עשבים. עשיתי כזאת מנה בהשראה גם בעונה הקודמת ומאוד מעניין אותי לראות אותו בהמשך התוכנית".
בזמן שאני מדבר איתך חיים כהן כותב לי: 'היא נפלאה, ידי זהב'. סיפר רסקין ודנה זרמון מיד סובבה לשופטת אחרת: אם רותי ברודו הייתה שופטת את האוכל שלך, את שמחה שהיא לא תטעם את האוכל או שהיית רוצה שתנסה?
"הייתי מאוד שמחה, אני מאוד מעריכה אותה, הדעה שלה מאוד מעניינת והיא סופר מקצועית. מבחינתי עוד ביקורות ועוד אנשים שיטעמו את האוכל וידייקו אני אשמח".