שם: גל מורן ישראלי
גיל: 31
מהיכן בארץ: פתח תקווה
תאריך לידה: 08.04.1991
מצב משפחתי: נשואה + 1
מקצוע: מעצבת פנים
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: galmoran
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. אני אוהבת סדרות בטורקית
2. הייתי מכורה למשחק "סימס" וזה מה שגרם לי ללכת ללמוד עיצוב פנים
3. הכרתי את מאור באוטובוס בקו 82
4. החולשה שלי זה מקדונלד'ס
5. השתתפתי במלכת היופי של פתח תקווה. זכיתי בתואר "מלכת המטבח". תודה באמת.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
"לאמבר הארד, מסכנה, נעשה לה קצת שמח - אכין לה בורקס".
טיפ למטבח שאי אפשר בלעדיו:
"אפקט מייאר" או "אפקט הסופריטו" – כדאי תמיד לטגן קצת בשמן או חמאה את חומר הגלם כדי לפתוח את הטעמים שלו".
מה גרם לך להתחיל לבשל?
"המבורגר בלחמנייה קפוא בשקית למיקרו".
מהי החוויה הראשונה שזכורה לך מהמטבח?
"אני זוכרת שהסתכלתי על סבתא שלי בהערצה על איך שהיא קילפה תפוחי אדמה בלי קולפן, רק עם סכין של סבתות מבלי להשאיר פחת, ובנוסף לכך גם חתכה הכל ישר מעל הסיר לתוך הסיר. לעד זאת תהיה מיומנות שהיא חלום שלי.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
"הזמנתי את כל המשפחה לחמין של שבת ושמתי אותו בתנור שיתבשל כל הלילה. בבוקר, כשקמתי לבדוק אותו - הבנתי שהתנור לא דלק".
מה המאכל שלא תסכימ/י לטעום בחיים ולמה?
"קורקבנים. רק המחשבה על לאכול פופיקים עושה לי רע".
מה נמצא אם נפתח את המקרר שלך עכשיו?
"אני מאמינה שמלא חמאה (לפחות 4 חבילות בכל רגע נתון אחרת לא רגועה), שמיר, קוטג', מיונז וקולה זירו".
איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
"קלחת עם ידית".
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, זכורה לך במיוחד ולקחת איתך להמשך?
"כשאייל שני אמר לי 'זה מדהים, את עושה אוכל של זקנים'"
מהי מנת הדגל שלך?
"עלי גפן ממולאים ומרק בורשט"
מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
"כשהייתי דיילת אוויר ושהיתי בדרום אפריקה, טעמתי פאי של קרוקודיל - וזה היה משוגע".
וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
"אני ממש אוהבת להשתמש בשום גבישי".