שני בן שימול לא תמיד האמינה בעצמה, אבל הסיכויים שלה להגיע לגמר של "מאסטר שף" הולכים וגדלים לאחר שצלחה את משימת ההדחה עם מנת הקוסקוס המסורתית שלה. הבוקר היא התארחה אצל "גלית ויואב" וסיפרה על הדרך שעברה בתוכנית, ואיזה שיטה היא הולכת לאמץ.
"אני מקבלת המון אהבה, במדיה החברתית אני מוצפת בהודעות וזה כל פעם מחדש מרגש אותי. כל הודעה של מישהו והאהבה שמעניקים לי לא מובנת מאליה. אני מקבלת כל הזמן חיבוק ענק וזה שווה את הכל".
ידעת שאת כל כך טובה?
"לא. תמיד הייתה לי את הבעיה שלא האמנתי מספיק בעצמי. היה חשש להגיע לאודישן, אם בכלל אני אעבור אותו. הילד שלי שכנע אותי לגשת ואחרי שעברתי את האודישן אמרתי 'טוב, אז רק נכנס לנבחרת'. פתאום עובר שלב ועוד שלב ואת מוצאת את עצמך ממש לקראת הסוף. זה משהו שלא חשבתי עליו בהתחלה". אבל מתברר לא רק הילדים של שני האמינו בה, והיא שיתפה שאנשים עוצרים אותה ברחוב ומבקשים ממנה סלפי.
מתוך מבחר עצום של מנות פוטנציאליות להכנה בתוכנית, שני הסבירה שהיא בוחרת את המנות שלה כשהיא מגיעה בבוקר לירקן, "אני רואה את הפרודוקטים ואז מייצרת לי מנה בראש. אני ניגשת לזה בשיא הסבלנות והאהבה. אם אין סבלנות למטבח ובישול, עדיף לא לבשל".
איך התמודדת עם זה שקוסקוס במיקרו קיבל כאלה תשבחות?
"הפלא ופלא, יש שיטות קצרות. שאפו לסיוון, היא הביאה שיטה טובה לקוסקוס. אני הולכת לאמץ אותה גם, אבל בעיני קוסקוס מסורתי צריך לפתוח עם היד, לזה אני רגילה".