הפסקת הצהריים של צילומי העונה העשירית של "מאסטר שף" (הערב, ראשון, אחרי החדשות) בנווה אילן זה כנראה המקום שכולנו נפנטז לאכול בו באמצע היום בתקופה הקרובה. אור סיט ביקר בסט הצילומים שהכי פותח את התיאבון וגילה מה עושים שם מאחורי הקלעים (אמלק; אוכלים). ישראל אהרוני הצהיר שהוא מכין לחברי השופטים נודלס לארוחת צהריים ולנו כבר נפתח החשק.
חיים כהן שהצטרף לחגיגת הבישול של אהרוני, סיפר על האתגר בצילומי התוכנית, "כל פעם אומרים די זאת עונה אחרונה. זה מעייף אנחנו גם לא ילדים, אבל אז אתה בא ונדלקות המצלמות, נדלקים האורות, פוגשים את האנשים ויש בזה משהו".
מאחורי המטבח הענק שאנחנו רואים על מסך הטלוויזיה, עומד צוות הפקה שלם שמתגרה מהאוכל שמתבשל באולפן בדיוק כמונו. "אני מת לאכול. אני פה כבר עשר עונות וצילמנו אלפי מנות. אחרי עשר עונות אתה די מבין כבר את הרוטב והמרקם", סיפר צלם הרחף, עופר אלדובי.
מיכל אנסקי חשפה בפנינו את החדר בו השופטים נחים שנמצא מבעד למזווה השופע באולפן, "פה אנחנו יושבים ואוכלים קרקרים עם גבינת בושה". תהינו איך בין כל המנות שהם טועמים יש להם עוד חשק לאכול קרקרים וכמובן שלאייל שני הייתה תשובה שנונה: "אם היית צלחת גם אותך היו אוכלים. כל מה שבצורת הגשה אוכלים אותו". בחדר הזה הם גם צופים במסכי הטלוויזיה במתמודדים בזמן שהם נמצאים במשימות.
ברודו שהצטרפה לצוות השופטים העונה, אמנם בעלת ניסיון וידע של שנים בתחום אבל עדיין מרגישה ש"מאסטר שף" זה בית ספר עבורה, "חוויה חבל על הזמן. פתאום אתה נחשף לחבורה שלמה של אנשים, חלקם מטורפים. אבל כולם סופר מקצועיים. אני מודה שלפעמים אני מרגישה חסרת ניסיון לידם. יש כאן ניסיון של עשר שנים של אנשים שעושים את זה מול אוכל שהוא שונה מאוכל שאני טועמת אצלי במסעדות. יש כאן יכולות מאוד רציניות של אבחנות. מבחינה מקצועית אני מרגישה שזה בית ספר".