עוף בתוספת עגבניות | צילום:
boblin, Istock
מצרכים:
שקית "עוף עסיסי של אסם בטעם עגבניות פיקנטי" (תערובת תיבול + שקית צלייה)
1 ק"ג עוף (למשל 8 שוקיים)
הוראות הכנה:
1. להוציא את שקית הצלייה מהחלק העליון של האריזה. לפתוח את שקית הצלייה ולהכניס לתוכה 1 ק"ג עוף טרי או מופשר.
2. לפתוח את האריזה ולפזר את תערובת התיבול על העוף.
3. לסגור את שקית הצלייה עם הסוגר המצורף לנער קלות את השקית כדי לקבל פיזור אחיד של התיבול על העוף.
4. להניח את השקית בתבנית, לחורר מלמעלה את השקית עם מזלג במספר מקומות. לאפות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות במשך 50-60 דקות. להוציא מהתנור, להמתין כ-2 דקות, להסיר את השקית ולהגיש.