פתיתים עם עוף סיני
רוטב סויה בסגנון סיני | צילום: אילון פז, על השולחןחבילת פתיתים אפויים אורז (500 גרם) אסם, מבושלים עפ"י ההוראות שעל האריזה.
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות
2 בצל ירוק קצוץ דק
250 גרם פטריות טריות חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות
3 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני אסם
קורט ג’ינג’ר טחון
אופן ההכנה
- מחממים בווק/במחבת את השמן, מוסיפים את רצועות הבשר ואת רצועות הירקות, ומבשלים במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הסויה והג’ינג’ר לפי הטעם ומבשלים 15 דקות נוספות.
- מגישים את הפתיתים האפויים חמים, ומעליהם את תערובת הבשר והירקות.