פרגית נהדרת בטריאקי

800 גרם בשר ירך של עוף (פרגית)
כוס רוטב טריאקי
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
צרור גדול של בצל ירוק
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
- משרים את העוף לחצי שעה ברוטב טריאקי, מעורבב בשמן הזית ומיץ הלימון.
- שוטפים את הבצל הירוק וקוצצים דק, ומשטחים מעט את נתחי העוף.
- במחבת טפלון על להבה גבוהה מטגנים את העוף כשלוש דקות מכל צד בשמן הקנולה, ומניחים בצד בצלחת.
- במחבת, מטגנים מעט את הבצל הירוק, מחזירים את הפרגיות המטוגנות ומוסיפים את הרוטב שבו שרו. מקפיצים מעט ומגישים עם אורז.