עוף עם אורז אדום
מצרכים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – עוף עם אורז אדום
1 ק"ג עוף (לדוגמא 8 שוקיים)
2 כוסות אורז (320 גרם)
2 כפות רסק עגבניות (50 גרם)
הוראות הכנה:
1. מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים במשך 10 דק' עד לקבלת צבע זהוב.
2. בקערה נפרדת מערבבים ½2 כוסות מים רותחים (600 מ"ל), 2 כפות רסק עגבניות ואת תערובת התיבול. יוצקים לסיר עם העוף ומביאים לרתיחה .
3. מוסיפים את האורז (לא מבושל) לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את האש ככל האפשר ומבשלים במשך 30 דק' בסיר מכוסה. מכבים את האש, ממתינים 5 דקות ומערבבים לפני ההגשה.