מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

כנפיים בצ'ילי מתוק

הנשנוש הבשרי המושלם: מתכון וקל ומנצח לכנפיים ברוטב צ'ילי מתוק - ואל תשכחו את המפיות!

כתבה פרסומית
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

כנפיים בצ'ילי מתוק

אין תמונה
רוטב צ'ילי מתוק של אסם

רכיבים(ל-4 מנות נדיבות וטעימות!)

2 ק"ג כנפי עוף נקיות

כוס רוטב צ'ילי מתוק של אסם

1/4 כוס רוטב טריאקי של אסם

כוס קמח

2 כוסות שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

• במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, אבל כך שהשמן אינו לוהט.

• מחלקים כל כנף לשניים. מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן בקבוצות קטנות לפחות חמש דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.

• בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים, וכשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.

• מגישים על סלט ירוק, ולא שוכחים מפיות לניגוב הידיים – למרות שהאורחים מלקקים את האצבעות!

מצאתם טעות לשון?