פלפלים ממולאים לכל המשפחה
רכיבים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – פלפלים ממולאים
400 גרם בשר בקר טחון
6 פלפלים בינוניים אדומים
כוס אורז (160 גרם)
6 כפות רסק עגבניות (200 גרם)
הוראות הכנה:
1. שופכים כוס אורז לקערה, מוסיפים ½1 כוסות מים רותחים (300 מ"ל) ומשרים למשך 10 דקות (לא מסננים).
2. חותכים את החלק העליון של הפלפלים, מנקים את הגרעינים ומחוררים את חלקו התחתון של הפלפל עם מזלג מספר פעמים.
3. מוסיפים לקערה עם האורז את הבשר ואת תערובת התיבול, מערבבים, ממלאים את הפלפלים בתערובת (שני שליש גובה) ומכניסים לסיר (בשכבה אחת - לא פלפל על פלפל)
4. מערבבים את רסק העגבניות עם 5 כוסות מים ושופכים על הפלפלים ומסביבם. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 60 דקות.