רכיבים

ל-4 מנות קלות להכנה
1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
סלסלה פטריות שמפיניון
מגשית פטריות יער
כוס רוטב ברביקיו בטעם שום ודבש של אסם
צרור בצל ירוק
3 עגבניות גדולות ואדומות
(או חצי קופסא קוביות עגבניות קלופות)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- מחממים מחבת גדולה. מנקים ופורסים את הבצל הירוק והפטריות. את העגבניות חותכים לקוביות.
- כשהמחבת לוהטת מטגנים בשמן את רצועות חזה העוף, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות. אחרי 2-3 דקות של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש ומרתיחים – מגישים מיד.
- טעים מאד על אורז או פולנטה.