עוף עם אורז ואפונה
מצרכים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – עוף עם אורז ואפונה
500 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז (320 גרם)
1 כוס אפונה קפואה
הוראות הכנה:
1. חותכים חזה עוף לקוביות קטנות.
2. מחממים 4 כפות שמן בסיר, מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים במשך 4 דקות על אש גבוהה.
3. מוסיפים לסיר עם הבשר 1 כוס אפונה ירוקה, 2 כוסות אורז (לא מבושל), את תערובת התיבול ומערבבים.
4. מוסיפים לסיר 2.5 כוסות מים רותחים (500 מ"ל), מערבבים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ 20 דק' בסיר מכוסה.