אגרול קוריאניכל מה שתציעו לנו לאכול וכולל טיגון בשמן עמוק הוא ברכה מבחינתנו. בטח אם מדובר באגרול, אחד המאכלים האהובים עלינו בעולם. הנה מתכון לאגרול קוריאני נהדר שמכינים בהרבה פחות זמן משחשבתם
אינס שילת ינאי
| מאסטר שף, שסטוביץ
| פורסם 21/11/17 07:38
|
המצרכים :ל-15 אגרולים קטנים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת ומטגנים בשמן השומשום את הבצל הירוק והעוף כ-5 דקות. 2 מוסיפים את הגזר, הפטריות, רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי, המלח והפלפל. מטגנים כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים. 3 מוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי נענע. 4 חותכים את עלי הפילו לרבעים ומניחים מהמלית בקצה. 5 מקפלים את שני הצדדים לכיוון המרכז ואז מגלגלים לגליל הדוק. 6 מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. 7 מערבבים את חומרי הרוטב (חוץ מהבוטנים). 8 מגישים את האגרולים על עלה חסה, ולצידם את הרוטב. מקשטים בבוטנים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|