1 מכינים את הרוטב האדום: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים, שום, עגבניות, צ'ילי ושעועית ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מצננים לפני ההגשה.
2 מכינים את הרוטב הירוק: מחממים את שמן התירס ומטגנים בו את חצאי פלפל החלפיניו עד הזהבה. מצננים וטוחנים אותם עם כל מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד.
3 מכינים את הרוטב הצהוב: טוחנים את כל מצרכי הרוטב (זהירות, חריף!)
4 מכינים את השניצלים: משטחים את חזה העוף אם הוא לא שוטח מראש. חותכים לחתיכות בגודל השניצל שנרצה.
5 מביאים לרתיחה מים בסיר גדול ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד שהם רכים לגמרי. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מוסיפים את שמן הזית יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
6 מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים ומכסים אותם בעזרת השניצלים האחרים. טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם.
7 מחממים במחבת את שמן התירס ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים אותם לנייר סופג לדקה או שתיים ומגישים עם הרטבים.