לזניה תפוחי אדמה וגבינותמאפה עשיר וטעים שיעשה לכם את החורף שאמור להגיע בקרוב: שכבות שכבות של תפוחי אדמה, גבינה בולגרית, מוצרלה ורוטב עגבניות איטלקי. צריכים עוד סיבות להכין אותו? בבקשה: שבבי בצל מטוגן מלמעלה
אינס שילת ינאי
| שסטוביץ', מאסטר שף
| פורסם 28/11/16 07:35
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את תפוחי האדמה בקערה עם מים רותחים וכף מלח למשך חצי שעה. 2 מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים כף שמן זית, מעט מלח ופלפל ומערבבים. 3 בקערה נפרדת מערבבים את העגבניות, המלח, הפלפל, 2 כפות שמן הזית, השום הגבישי ועלי הבזיליקום. 4 בתבנית משומנת היטב מפזרים פירורי לחם, מניחים מעל חצי מכמות תפוחי האדמה, גבינה בולגרית מפוררת וחצי מכמות המוצרלה ורוטב העגבניות. 5 שמים שכבה נוספת של תפוחי אדמה ומעל את רוטב העגבניות והמוצרלה שנשארו. מוסיפים מעל שבבי בצל ופירורי לחם. 6 אופים בתנור בחום של 170 מעלות כשעה עד שעה וחצי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|