שקשוקה גלילית מעגבניות איטלקיותאנחנו מכירים שקשוקה ירוקה עם תרד, וכמובן את השקשוקה הקלאסית עם העגבניות - אבל בעצם, למה לא גם וגם? שקשוקה מפוצצת כל טוב, עם תרד, עגבניות וגם גבינת עזים, שמוכנה תוך חצי שעה גג. לחם טוב בצד - חובה
אינס שילת ינאי
| שסטוביץ', מאסטר שף
| פורסם 21/11/16 07:13
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ירוק, שום, פלפל חריף ותרד, ומערבבים. 2 מוסיפים רוטב סרירצ'ה, עגבניות איטלקיות ומלח. מערבבים שוב. 3 מוסיפים ביצים, פרוסות גבינת עזים וזיתי קלמטה מגולענים, מכסים ל-5 דקות ומגישים לצד לחם, מומלץ כפרי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|