סביצ'ה טונה על אטריות אורזאחרי עונה מוצלחת במיוחד ולא מעט מתכונים שמשלבים בריאות עם טעמים מפנקים, מיכל נפרדת עם מתכון לסביצ'ה טונה אדומה על סלט של אטריות אורז, כוסברה, ג'ינג'ר ואפילו בוטנים. גג חצי שעה וזה מוכן
מיכל אפשטיין
| מאסטר שף
| פורסם 01/09/15 11:42
|
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי הרוטב ומתבלים לפי הטעם – אפשר להוסיף עוד מכל אחד מהמרכיבים עד שמגיעים לטעם מאוזן בין מליחות מתיקות וחמיצות. 2 מערבבים בקערה את האטריות עם שאר חומרי הסלט ויוצקים את רוב הרוטב מעל. מסדרים את האטריות בצלחת. 3 שמים את קוביות הטונה ברוטב שנשאר, מערבבים ומיד מוציאים ומסדרים מעל האטריות. >> מלחמת העולמות בכפר סבא: טבעונית מעולה והמבורגרייה מושחתת פתחו סניפים בעיר>> 3 דרכים להכין (ולאהוב) מנגולד |