מצרכים:
פרגיות:
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
3 כפות רוטב צ'ילי מאסטר שף
1 כף שמן שומשום
4 נתחי פרגיות (כ-100 גרם כל נתח, סה"כ כ-400 גרם)
ציר ראמן:
4 כפות מיסו
1 כף שמן שומשום
1 כוס פטריות שיטאקי מיובשות שהושרו במים חמים
1 אצת קומבו שהושרתה במים חמים (לא חובה)
1 כף שמן שומשום
כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כרישה קצוצה לטבעות דקות
חצי כפית מלח
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
חצי קילו גרונות עוף\ הודו לציר המרק
2 ליטר מים
3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף
להרכבת המנה:
1/2 חבילת נודלס ביצים מאסטר שף
חבילת נבטים לבנים
צרור עלי בוקצ'וי \ תרד מאודים כחמש דקות
4 ביצים מבושלות
100 גרם בוטנים קלויים (לא חובה)
ההכנה:
להכנת הפרגיות: בקערה מערבבים רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי, שמן שומשום ופרגיות. מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 25 דקות, עד להשחמה.
להכנת הנודלס: מניחים את אטריות הנודלס בקערה ושופכים עליהן מים רותחים. לאחר 10 דקות מסננים.
להכנת הציר: בסיר מניחים את שמן השומשום ואת פרוסות הכרישה והג'ינגר, מערבבים כ- 2 דקות ומוסיפים את גרונות העוף, המיסו, אצת הקומבו והמים. מבשלים שעה ו-45 דקות בכיסוי חלקי. מוסיפים את פטריות השיטאקי והסויה וממשיכים לבשל עוד 15 דקות בכיסוי חלקי.
להרכבת המנה: לוקחים 4 קערות הגשה עמוקות. בכל קערה מניחים אטריות ונתחי פרגיות חתוכות לרצועות של 2-3 ס"מ. מסדרים לידם את הבוקצ'וי או התרד המאודה והפטריות. מוסיפים את הציר, מפזרים מעליו נבטים ובוטנים קלויים. מגישים עם ביצה קשה חצויה לשתיים.