מצרכים:
לאורז:
1 כף שמן קנולה
1 כוס אורז יסמין מאסטר שף
2 כוסות מים רותחים
כפית מלח
לעוף בקארי:
2 כפות שמן שומשום
3 כפות משחת קארי אדומה
4\3 פחית קרם קוקוס מאסטר שף
3 שיני שום פרוסות
חצי כפית מלח
כפית כוסברה כתושה יבשה
3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
500 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות רחבות
1 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות
4 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות רחבות
רבע כוס מים
1 כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- בסיר עמוק מניחים 1 כף שמן קנולה וכוס אורז יסמין.
- מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי מלא כ- 20 דקות.
- במחבת מניחים שמן שומשום ומשחת קארי ומטגנים כדקה. מוסיפים מחצית מקרם הקוקוס, שום, מלח, כוסברה יבשה ורוטב סויה.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים ומוסיפים את חזה העוף, את הצ'ילי הפרוס והבצל הירוק.
- מוסיפים את יתרת קרם הקוקוס ורבע כוס מים, מבשלים ללא כיסוי כ- 15 דקות.
- מגישים על אורז ומעל כוסברה קצוצה.