אין הרבה דברים שיכולים לרגש את השף אייל שני יותר ממנה או מתכון שמתחברים היטב לשורשים שלהם. כדי ללמד את הבשלנים הביתיים עוד קצת על עולמו האישי, החליט אייל לצלם את המנות והמרכיבים שהוא הכי אוהב - באופן הייחודי רק לו.
השם שהציע שני: "זוג אוקטופוסים. זכר ונקבה" | צילום: איל שני, מאסטר שף השם שהציע שני: "חציל זהוב" | צילום: איל שני, מאסטר שף השם שהציע שני: "פילה צוואר טלה צלוב בענפי שומר" | צילום: איל שני, מאסטר שף השם שהציע שני: "קרפצ'יו ליבת חציל שרוף על ענן עגבניות" | צילום: איל שני, מאסטר שףהשגנו עבורכם את התמונות, ועכשיו אנחנו אפילו מזמינים אתכם לקחת חלק בחוויה: מרגישים שאתם חייבים לנסות לתת למנה שם שיהלום את אופיו של אייל? טקבקו לנו, ואולי תיכנסו להיכל התהילה של אחד הטבחים הכי מקצועיים במדינה.
בצק פוקצ'ה בחושך | צילום: איל שני, מאסטר שף פוקצ'ה | צילום: איל שני, מאסטר שף פלמידה אדומה | צילום: איל שני, מאסטר שף רביולי עגבניות שחורות | צילום: איל שני, מאסטר שף רוסטביף-קרפצ'יו אנטריקוט | צילום: איל שני, מאסטר שף שלוש ברבוניות עטופות בעלה כרישה | צילום: איל שני, מאסטר שףיש לכם שם לאחת המנות? טקבקו לנו!
מאסטר שף, חמישי ושבת בשעה 21:00
>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף
>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישיר