הבחירה במרכיב הנכון היא צעד חשוב בדרך למנה מוצלחת. אם אתם מתכננים ארוחה גדולה ובשרית בגמר "מאסטר שף" ביום שבת הקרוב, כדאי שתכירו מספר עקרונות פשוטים שיכולים לחסוך כסף ולהפוך את חווית הבשר לאופטימאלית.
כדי לעזור לכם לעשות את זה, יצאה מיכל אנסקי אל שוק האיכרים ופגשה את נדב מקצביית "מו-ומו" שדואג להגיע בכל בוקר למכור את הנתחים העסיסיים שלו. "גם לבשר יש עונה", מגלה נדב. "עכשיו, למשל, מחירו של הפילה גבוה בהרבה מהרגיל ולכן אנחנו אפילו לא מוכרים אותו".
>> רוצים לדעת עוד על בשר? בואו לעבור את סדנת הבשר של חינאווי
מאסטר שף, חצי הגמר בחמישי והגמר הגדול בשבת בשעה 21:00
>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף
>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה