מתי פגשנו בה לראשונה: עונה 1

סיימה במקום: שלישי

מתרגשת? איך זה לחזור למאסטר שף?
"מאוד".

היית כוכבת בעונה הראשונה, כשנכנסת לתוכנית חשבת שזה יהיה דבר כל כך גדול?
"לא. כעיקרון מעבר לבישול אני בנאדם של שואו. הרי כל בנאדם שמגיע לתוכנית ריאליטי אוהב את המסך, התברכתי לידיים טובות והגעתי אל התוכנית הזאת. יצאתי ממנה ולא ידעתי לעכל, ילדת כפר, גרה באופקים, אמא לילדים קטנים שהיו לה חלומות ופתאום זה פרח. פתאום ראיתי את כל הילדות הקטנות עם פרח וזה עשה את שלו".

מה קרה איתך מאז? איפה את היום?
"הייתה לי מסעדה, הייתה לי נפילה, חליתי בפיברומיאלגיה, אמא שלי נפטרה. היו ימים שלא עבדתי וימים שפרחתי, אבל בסך הכל אלו היו 11 שנים של עליות וירידות עם המון הנאה. להישאר במודעות זה משהו שזכיתי בו".

יש רגע שאת זוכרת במיוחד מהעונה שהשתתפת?
"באתי ממקום שלפני 11 שנה לא אכלתי כבד אווז. זה היה מצרך של אנשים שהכירו אותו, אני הגעתי ממטבח מאוד בסיסי. הייתה משימה לבחור מוצרים ולעשות מזה מנה. הסתכלתי על כל הדברים ואת רובם לא הכרתי, אז לקחתי את הדג. אייל שני אמר: 'הדג זה עולה 300 שקל' והבהיל אותי. הגעתי לעמדה ורציתי לעשות אותו הכי פשוט עם רוטב חריימה בתנור, אייל קפץ עליי: 'מה את עושה? למה את מורידה לו את הראש?'. הורדתי את הסינר ואמרתי 'אני הולכת הביתה'. זה זכור לי ומשם לקחתי המון ביטחון בעולם הקולינרי".

הגעת לשלישיית הגמר ולא ניצחת, את מתכוונת לסגור מעגל הפעם?
"כן, אבל אני מול מתמודדים מאוד צעירים שלכל אחד יש מסעדות, כל אחד מגיע מעולם אחר. אני מגיעה מהעולם הביתי ותהיה תחרות קשה, אבל יחד עם זאת זו חוויה. הרצון שלי זה לשמור על המותג הזה 'סמדי בומבה', אני רוצה לשמר את זה לדור הבא".

מה תעשי שונה הפעם בהתמודדות?
"יש הרבה חומרי גלם שאני יודעת יותר איך להשתמש בהם. אני יותר מתוחכמת, יודעת לשלב את האוכל המרוקאי עם חומרי גלם שיוציאו צלחת גורמה".

לפני כמה שנים סיפרת על המחלה שאת חיה איתה, כמה זה השפיע על הבחירה לקחת חלק בעונה?
"זה היה לא פשוט, כי יש נחיתות בגוף. ייאמר לזכותה של ההפקה שהם כל כך רצו שאני אהיה, שזה עובד נפלא".

אחת המנות הזכורות ביותר שלך היה המז'וז'ים. תכיני אותם גם הפעם?
"איך בא לי לעשות אותה. אני אפילו לא אשנה אותה, אעשה אותה אותו דבר".

של מי הדעה שהכי חשובה לך מבין השופטים?
"היתרון הוא שיש את אבי ביטון. כל ארבעת השופטים היו מאוד אהובים, אין לי מילה רעה על אף אחד, אבל אבי יכול להיות מדויק. זה לעמוד מול אחד שמבין מה זה אוכל מרוקאי".