השבוע התמודדה נבחרת מאסטר שף עם משימות שחזור המנות, כששמונה מתמודדים שחזרו מנה של השף ירון שלו ואילו השמונה האחרים שחזרו מנה של הקונדיטורית קרין גורן.
המנה של ירון שלו: בר ים בנוסח נורמנדי
ירון שלו התחיל את דרכו במטבח כבר בגיל 12, והוא השף והבעלים של המסעדה המצליחה "טוטו". למאסטר שף ילדים הוא הגיע עם מנה של פילה דג עם חמישה סוגי פטריות, עשבי תיבול ורוטב ורמוט
>> רוצים לששחזר בעצמכם? המתכון המלא של ירון שלו
המנה של ירון שלו: בר ים בנוסח נורמנדי | תמונת AVI:
mako
המנה של קרין גורן: מאפין קרמבו
קרין גורן היא קונדיטורית אהובה ומקורית, עם שפע של מתכונים מתוקים-מתוקים. למאסטר שף ילדים היא הגיעה עם מנה של מאפין קרמבו.
>> למתכון המלא של מאפין קרמבו של קרין גורן
המנה של קרין גורן: מאפינס קרמבו | תמונת AVI:
mako
המתמודדים התבקשו ללוות את המנה של ירון בתוספת משלהם. אתם מוזמני לנסות את כל התוספות מהתכנית:
דניאל משחזר מנה | תמונת AVI: mako ברוקולי בעשבי תיבול של דניאל תירוש
מתכון למנת ברוקולי עם תימין, מרווה, רוזמרין ואורגנו. תוספת טעימה ומנצחת
הפירה של ניל שטראובר
מתכון למחית תפוחי אדמה עם שמנת ואגוז מוסקט. תוספת קלאסית לכל ארוחה
ברוקולי ברוטב שום וג'ינג'ר חריף של ע'די חלבי
מתכון לברוקולי פיקנטי שיוסיף פלפל לכל מנה עיקרית. תוספת בריאה ומהירה להכנה
אספרגוס לימוני של רוי ורסנו
מתכון למנה ירוקה נפלאה ופשוטה להכנה. מתאים כתוספת לכל סוגי המנות
איתי משחזר מנה | תמונת AVI: mako הברוקולי המוקפץ של איתי כהן
מתכון למנת ברוקולי בריאה וטעימה שתוסיף צבע לשולחן. פחות מ-20 דקות עבודה
הקיצ'רי של אביה דוזלי
תבשיל עיראקי מסורתי עם אורז ועדשים אדומות. תוספת נהדרת לכל מנה
קרם תפוחי אדמה של דנה קוזניצקי
מתכון לגרסה מעודנת יותר של הפירה המוכר. רך ונמס בפה
למנה של קרין גורן המתמודדים לא הכינו תוספת, אבל כל אחד מהם קישט את הצלחת בדרך מקורית, צבעונית וטעימה במיוחד. התוצאות לפניכם:
>> קרין וירון סיפרו לנו על ההשתתפות בתכנית