צילום:
ira m, נפגש במטבח
זמן הכנה: חצי שעה
זמן עבודה: רבע שעה
כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: כל אחד יכול
מרכיבים לארבע מנות:
חבילת בצק מלאווח
מעט גבינה מגוררת
לרוטב:
1 קופסה תרכיז עגבניות
1 כף רוטב חריף מתוק
½ כפית אורגנו
½ כפית שמן זית
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל
תוספות אפשריות:
פטריות
תירס
בצל
פפרוני
זיתים
טונה
אופן ההכנה:
1. מוציאים מהפריזר את עלי המלאווח חצי שעה מראש. חשוב לעבוד עם מלאווח קפוא.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
4. מכינים בצד את התוספות.
5. מורחים רוטב על המלאווח, מסדרים את התוספות ומפזרים גבינה מגוררת
6. אופים 15-20 דקות.