מתמודדי מאסטר שף ילדים מזמינים אתכם לשמוע על החוויה, חושפים איך נראה יום צילומים שגרתי ומדברים על התהליך האישי שהם עוברים בתכנית. קבלו את הבלוגים של ניל, סתיו וירדן:
"אני ורושפלד יודעים לעשות שמח"
"נולדתי בשביל הכדורגל" מכריז ניל שטראובר בן ה-12, ומודה שלמרות אהבתו לבישול - לא חשב שיגיע רחוק במאסטר שף ילדים. הוא התחיל לבשל רק בגיל 11, וקפץ מים למים העמוקים של הגורמה. "נוצר לי דימוי של מישהו שמכין רק גורמה", הוא אומר ומסביר: "אין לי בעיה עם זה. קשה לי עם מאכלי עדות, כי בניגוד למתמודדים האחרים שהסתכלו על סבתא שלהם מבשלת אני לא כל כך הסתובבתי במטבח הביתי ויותר במטבחים של מסעדות". מכל השופטים הוא היה רוצה לבשל עם ינתן רושפלד. "אני הכי דומה לו מכל השופטים. במטבח הוא לא פלס, יודע לצחוק כשצריך. אני חושב שאני ורושפלד יודעים להתשחרר ולעשות שמח. שילוב טוב".
"להתארגן ליום צילום? לא פשוט"
כשסתיו כהן מחולון לא במטבח - היא רוקדת היפ הופ בלהקה. "החברים מהלהקה מפרגנים, וזה כיף", היא מספרת. בבית, היא מבשלת לבד וגם עם אמא: "אני ואמא שלי משלימות אחת את השנייה במטבח", היא אומרת, ומספרת שהיא אחראית בבית על המתוקים "או דברים שמצריכים הרבה סבלנות, כמו מילוי קנלוני או שכבות". דרכה כשפית התחילה עוד לפני שלמדה לאפות, והיא מספרת שתמיד אהבה את המטבח. "בתכנית גיליתי עוד עולמות, אתה קופץ למים העמוקים. עכשיו גם בבית אני מרגישה יותר מוכנה", מספרת סתיו, ומשתפת אותנו גם בשגרת הצילומים. "להתארגן ליום צילום? לא פשוט, צריך להחליט מה ללבוש, איזה נעליים, מה להביא בתיק, ובעיקר להכין מתכונים וללמוד אותם כי אני לא יודעת מה תהיה המשימה". מכל השופטים היתה רוצה לבשל עם חיים כהן, "כי הוא גם מאד מבין, וגם מאד רגיש".
"גדלתי בבית של שפים, אבל אני הבשלן העיקרי"
ירדן חמו מבשל כבר מגיל שש. "התלחתי בקטנה- אורז וחביתות" הוא נזכר ומודה ש"לא יצא טוב, אבל משתפרים". ירדן מגיע מבית של שפים אבל מעיד על עצמו שהוא הבשלן העיקרי. אפילו למרק הקובה הטעים של אמא שלו יש לו הערות, והוא משוכנע שעם תוספת לימון הוא יהיה קצת יותר טוב. החלום? מסעדה איטלקית. "גורמה אבל לא פלצני. אני רוצה שכל הסלבים יבואו, וגם שיכניס הרבה כסף".