16 ילדים מוכשרים נכנסו לנבחרת מסאטר שף ילדים, וזה הזמן להכיר אותם מקרוב. סער פלס יצא לפגוש אותם על סט הצילומים, ושמע מהם על החוויה שהם עומדים לעבור ועל הדרך שהובילה אותם אליה:
הכי מפחיד? השף יונתן רושפלד | צילום: תמר מצפי, גלובסרובם, כך הם מספרים, נכנסו למטבח כבר בגיל צעיר מאד והתחילו לבשל. "תמיד היה בבית אוכל טוב, אוכל מאהבה" אומר ערן וייס, וליהיא נעים מספרת שאחרי שנתיים של צפייה באמא היא החליטה לנסות בעצמה. ע'די חלבי כבר השתלטה על המטבח לחלוטין והיא זו שמדווחת למשפחה מה אוכלים, ודניאל תירוש מספר שכבר בגן התחיל לבשל ליתר הילדים.
תמיד אפשר להתפרע
מה סוד הקסם של המטבח עבורם? "בבישול אפשר להביע את עצמך, להשאיר את החתימה שלך" מסביר עודד עובדיה, וגם חבריו לנבחרת מסכימים שהביטוי העצמי הוא חלק חשוב מהעניין. סתיו כהן מכריזה שהיא לא חוזרת על מנות שהכינה "אלא אם זה יצא ממש טוב", דנה טוענת שבכל דבר אפשר להתפרע וגם דניאל מסכים ואומר ש"יש חוקים אבל בסופו של דבר אתה עושה מה שאתה רוצה".
>> רוצים להכיר אותם מקרוב? תעודות זהות ושאלונים אישיים של כל המתמודדים
מאסטר שף ילדים. ראשון ושלישי ב-21:00