לפני שאתם מתרעמים - בניגוד למוסים אחרים, כאן כמעט כל המרכיבים הם בריאים ומזינים. טחינה גולמית, דבש וגבינה לבנה - מדהים כמה בריאות יכולה להיות בתוך קינוח
2. בקערה נפרדת מכינים את המוס: מערבבים היטב טחינה, דבש, גבינה ווניל.
3. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. שומרים בצד מעט קצפת לקישוט ומקפלים בעדינות את שאר הקצפת לתערובת הגבינה.
4. מרכיבים: שומרים בצד מעט מתערובת הפירורים לקישוט. מניחים בתחתית כוס שתי כפות פירורים ומהדקים מעט. מחלקים את המוס בין הכוסות. מקשטים כל מנה במעט קצפת ופירורים. אפשר להוסיף מעט שוקולד לקישוט.
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.