סלט גזר קוריאניהסלט הבא הולך להקפיץ את שולחן השישי שלכם לגבהים חדשים: סלט גזר מתובל עם סויה, ג'ינג'ר, שום ועוד דברים טעימים
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מגררים את הגזרים ומניחים בקערה חסינת חום. 2 מחממים את השמן עד למידה שהוא עושה "טססס" כאשר זורקים פנימה פיסת גזר קטנה לבדיקה, ויוצקים על הגזרים. השמן החם גורם לגזרים לספוג יותר טוב את הרוטב. אם לא רוצים לחמם שמן, אפשר להשתמש בשמן קר, אבל טעמי הסלט יצאו פחות חזקים. 3 מכינים בנפרד את הרוטב: מערבבים את החומץ, הסוכר והסויה יחדיו. 4 מערבבים את הגזר והשמן עם הרוטב ומוסיפים מעל הרבה ג'ינג'ר טרי ושום כתוש. מי שרוצה לתת קצת יותר חריפות לסלט יכול לפזר גרגירי צ'ילי יבש. * הסלט הכי טעים אחרי שהוא עומד כמה שעות ונותן לטעמים להספג בו. * אם רבע כוס שמן לא מסתדרת לכם עם הדיאטה, אפשר לשים חצי מזה (שמינית כוס שמן), אבל לתגבר עם עוד רוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * המתכון באדיבות הבלוג "אוכל זה טעים" |