עוגת שמרים עם שוקולד ואגוזיםאף פעם לא מצליח לכם עם שמרים? זה המתכון בשבילכם: צילמנו כל שלב, צעד אחר צעד, כל הדרך עד לעוגת שמרים שוקולד ואגוזים נהדרת ועשירה. מתכון בטוח, שיגרום לכם להרגיש שהצום היה שווה את זה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 21/09/15 07:21
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (לשתי תבנית אינגליש קייק):
למילוי:
לזיגוג:
אופן ההכנה:
אלה החומרים שתצטרכו לבצק | צילום:
שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
1 מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים ואבקת פודינג. מוסיפים סוכר, חמאה, חלב, ביצה ומלח ומעבדים כ-5 דקות עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ורך למדי. 2 מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (בערך שעה). 3 מוציאים את הבצק מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן של כ-30 על 50 ס"מ בעובי 1/2 ס"מ. מברישים בחמאה מומסת ומפזרים שוקולית לאפייה. מפזרים מעל את האגוזים והשוקולד צ'יפס. מרדדים ומברישים בחמאה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל מפזרים מעל את אבקת השוקולית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל וגם את האגוזים והשוקולד צ'יפס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 חותכים את המלבן לרצועות ברוחב תבנית אינגליש קייק. מניחים את הרצועות אחת על השנייה, ואז חותכים את ערימת הרצועות למקטעים ברוחב כ-5 ס"מ. מסדרים את המקטעים האלה אחד ליד השני בתבניות (ראו בתמונה). חותכים לרצועות שוות ועורמים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלפורסים ומסדרים בתבנית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 6 אופים כ-25-30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים. היזהרו מאפיית יתר. 8 מוציאים מהתנור ומברישים מלמעלה בסירופ סוכר (סירופ קר על עוגה חמה או סירופ חם על עוגה קרה). היי, העוגה שלכם מוכנה! | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> טרייפל שוקולד שמתאים לכל אירוע>> מתכונים לארוחה מפסקת |