המצרכים :לתבנית 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. 3 טורפים בקערה ביצים, וניל וסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס. מוסיפים מלח וקמח ומקפלים בעדינות עד לאיחוד. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. 5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות. 6 מוציאים את התבנית מהתנור (משאירים אותו דולק בינתיים!), מפזרים מלמעלה מרשמלו ומעליו את השוקולד צ'יפס. 7 מכניסים את התבנית לתנור לדקה נוספת - כמה שיותר קרוב לגריל העליון (לצליית המרשמלו). 8 מוציאים ומצננים. 9 חותכים לריבועים בסכין משומנת בספריי שמן, ומגישים. בתיאבון. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel בראוניז מרשמלו | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |