1 מניחים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים, מערבבים ויוצרים גומה במרכז. שופכים לגומה את היוגורט, המלח, המים והשמן ולשים הכל ידנית (או במיקסר עם וו לישה) עד לקבלת בצק אחיד (זה בסדר אם הבצק קצת דביק).
2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, עטופים בניילון נצמד ומעבירים למקום חמים להתפחה של כ-40 דקות.
3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו ל-2 חלקים.
4 מרדדים כל חלק עד לקבלת יריעה רחבה ודקה בעובי 1 ס"מ (שימו לב שהבצק אינו נדבק למשטח).
>> מתכונים לארוחה המפסקת
>> מתכונים לשבירת הצום
5 טוחנים יחד בבלנדר את כל חומרי המלית ומחממים תנור ל-180 מעלות.
6 מורחים מחצית מהמלית על עלה הבצק ומשאירים קצה אחד של הבצק ללא מילוי (כדי שהסגירה תהיה טובה יותר).
7 מגלגלים את הבצק הממולא ופורסים לחתיכות ברוחב כ-3 ס"מ. חוזרים על הפעולה עם יריעת הבצק השנייה.
8 מסדרים את השושנים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ומתפיחים 25 דקות נוספות.
9 אופים את השושנים כחצי שעה, עד להשחמה.